Konkurrensvillkor

Registrering till nyhetsbrev och konkurrensvillkor

konkurrensvillkor

Så här deltar du

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev deltar du automatiskt i de tävlingar som kommer att genomföras i förbindelse med att Pillivuyt lanserar sin julekampanj 2019.

 

Tävlingen

När du registrerar dig för Pillivuyts nyhetsbrev har du möjlighet att veckovis vinna en gåva som består av ett presentkort på 2000 kronor för köp på Pillivuyt.se. Du är samtidigt med i utdragningen om den stora julklappen som består av ett presentkort på 5000 kr.

Tävlingen pågår veckorna 48-51. Varje måndag drar vi av alla som har anmält sig til nyhetsbrevet en adventsgåva. Vinnaren av den sista adventsgåvan och den stora julklappen dras den 23. december.

 

Hur vet du om du har vunnit?

Vinnarna kommer att få besked direkt via den mail som har lämnats i samband med registrering av nyhetsbrevet. Om vinnaren inte svarar inom 3 dagar, kommer en ny vinnare att dras.

 

Vad du behöver veta

  • Tävlingen är inte köpbetvingad.
  • Endast personer över 18 år och som är bosatte i Sverige kan delta.
  • Priserna kan inte bytas mot kontanter.
  • Personalen hos Pillivuyt och deras hushåll får inte delta i tävlingen.

 

Prenumera på nyhetsbrev

Genom att anmäla sig till nyhetsbrevet och delta i tävlingarna samtycker du til att Pillivuyt måste registrera din e-mail och skicka dig nyhetsbrev Pillivuyt kommer aldrig sälja eller ge din information vidare till en tredje part. Nyhetsbrevet handlar om inredning, mat och ger tips och tricks för hur man skapar fantastiska upplevelser runt bordet. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.